FotografieCluj.BlogSpot.RO

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

eMAG te invită la concurs: Win 8 @ eMAG

Noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 8, e acum aici!
Și, după cum ne-au obișnuit cei de la eMAG, acesta e disponibil pentru achiziționare încă de la lansare, astfel că puteți fie să-l primiți prin curier, fie să-l ridicați din showroom-urile eMAG de pe cuprinsul țării, de îndată ce l-ați comandat de la următorul link: Microsoft Windows 8, 64 bit, English .

Iar pentru a vă răsplăti loialitatea, Windows 8 dă startul la premii: Microsoft oferă, prin tragere la sorți, un laptop HP Pavilion, două Sony Vaio și trei Acer Aspire... precum și zece exemplare din revoluționarul mouse Microsoft Arc Touch.

Nu vă rămâne decât să intrați în concursul Win 8 @eMAG, sau mai exact pe pagina de Facebook a concursului: http://www.facebook.com/pages/eMAG/249215621898?sk=app_359384124153089 .

Nu pot decât să îmi exprim speranța că Windows 8 ne va îmbunătăți experiența de interacțiune cu mai multe dispozitive decât calculatorul personal. În fapt, calea luată de Microsoft pare să fie tocmai aceasta: să ne permită o utilizare similară a mai multor dispozitive, de la smartphone și tabletă, până la PC... și cum, să nu uităm, suntem pe un blog de fotografie, nu m-aș supăra deloc ca, într-o bună zi, posibilitatea interacțiunii dintre PC și DSLR să fie integrată în Windows, nemainecesitând adaptoare și soluții software de la terți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.