FotografieCluj.BlogSpot.RO

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Update: slide-urile seminarului "Fotografii si Legea", Art-Image, 25 ianuarie 2013După cum anunțam în postarea anterioară, în cursul serii de vineri, 25 ianuarie 2013, am susținut, în fața audienței reunite la sediul Art-Image din clădirea Bibliotecii Județene Cluj, expunerea "Fotografii și legea. Aspecte utile în activitatea cotidiană de fotograf".

Doresc să mulțumesc pe această cale d-lui președinte Art-Image, Mircea Albu, AFIAP, fără contribuția căruia evenimentul nu ar fi fost posibil, precum și întregii audiențe, compusă din membri Art-Image, fotografi profesioniști sau  entuziaști ai domeniului.

Vă asigur că, fără prezența voastră, seminarul nu ar fi fost sub nicio formă la fel! 

Vă invit, în cele ce urmează, să vizionați slide-urile expunerii mele:


Un comentariu:

  1. multumesc pentru slide-uri și gruparea de informație. În special slide-ul 6 este ceea ce căutam de mult.

    RăspundețiȘtergere

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.