FotografieCluj.BlogSpot.RO

luni, 18 februarie 2013

Prietenie. Expoziție de fotografie dedicată câinelui de companie - colectia de imagini

 
După cum vă anunțam și în postarea precedentă, azi, începând cu orele 18:00, vă aștept la vernisajul primei mele expoziții individuale de fotografie, la sediul Asociației Art-Image, din cadrul Bibliotecii Județene "Octavian Goga", calea Dorobanților nr. 104, Cluj-Napoca.
 
Vă așteaptă pe simeze un număr de 36 imagini atent selectate, înfățișând un număr de 11 căței ai căror stăpâni m-au susținut în demersurile mele fotografice, alături de alți doi, pe care strada mi i-a scos (literalmente) în cale.


  camere foto

Nu am să repet considerentele ce țin mai mult de tehnica fotografică decât de estetica imaginilor rezultate, pe care le-ați putut citi în precedenta postare dedicată expoziției; acestea sunt în mare măsură aplicabile și imaginilor care au trecut de selecția finală.

Din dorința de a spori vizibilitatea creațiilor care se constituie ca parte a "Prietenie. Expoziție de fotografie dedicată câinelui de companie", și pentru aceia dintre voi care se află în imposibilitatea de a participa fizic la aceasta, vă invit acum să vizionați imaginile incluse în cadrul acesteia.

Sper să vă placă!

Amintire

Audacia fortis dominatur

Alinând tristețea

Baskerville

Dispută conjugală

Ce vrei, mă?

Te rooog!

Curiosul

Da, stăpâne!

Devotament

 Două jucărele

 
 Dragoste cu năbădăi

 Fetița lui tata!

 Gânditorul din Romagna

Hai noroc, prietene!

În zbor

Iubire fără granițe

Îți spun un secret

Iubire în alb și negru

Mogâldeața

 Melancolie

Iubiți și câinii vagabonzi

Nu mă tem de iarnă

Plâng după voi

 Prietenie

Privind la osul oprit

Prizonier

Regele deșertului

Pufosul

Uimire

Conștiință încărcată

Vânător în acțiune

Vreau un pupic!

Zdreanță

Vânătorul

E frumos și e flocos

Un comentariu:

  1. Pentru recomandări privind echipamentele utile în fotografia de călătorie, recenzii și sfaturi avizate, vă așteptăm pe calatorie-fotografie.forumgratuit.ro, unde, în plus, vă puteți împărtăși propriile impresii de călătorie!

    RăspundețiȘtergere

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.