FotografieCluj.BlogSpot.RO

vineri, 17 mai 2013

Fotografia mea, la 500 de povesti, din cadrul Photo Romania Festival

Pentru 10 zile, începând cu 17 mai, Clujul va fi gazda Photo România Festival, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est.

Ajuns la a treia ediție (dacă includem și desfășurarea sa sub vechiul nume, FIAF, din 2011), Photo România ne va aduce numeroase expoziții, seminarii de profil, un târg de aparate vintage, un muzeu de fotografie, ziua porților deschise la Studio Lighthouse, dar și concerte și activități în aer liber.

Voi încerca să fi prezent la cât mai multe din evenimente - mai ales că sâmbătă dimineață va avea loc și mitingul aerian pricinuit de Ziua Aviației, iar pe seară așteptăm Noaptea Muzeelor.

Până atunci însă, să ne oprim asupra unei expoziții inedite, la care particip și eu :)

Photo România Festival își va deschide "porțile" viner, 17 mai 2013, începând cu orele 17, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde toți pasionații de fotografie sunt invitați să se întâlnească, pentru a-și face poze unii altora... dar și pentru a asista la vernisajul expoziției "500 de povești".

Aceasta reunește un număr de 500 fotografii, trimise de un număr de 94 fotografi - între care și subsemnatul. Ce este mai interesant este că avem  de-a face cu o expoziție itinerantă, care va fi purtată în mai multe din locațiile de desfășurare a festivalului.

Dintre locațiile ce găzduiesc Festivalul, amintim Grădina Boema (Iuliu Maniu nr. 34, ce se redeschide cu ocazia Photo România, după mulți ani de paragină), Galeria Hangar (str. Episcop Ioan Bob nr. 12) și, desigur, Studioul Lighthouse de la sediul Erke (Piața Unirii nr. 5).

Voi încerca să acopăr cât mai multe din evenimentele ce vor anima Clujul în zilele ce vin... până atunci, vă invit să vedeți fotografia mea, din cadrul expoziției "500 de povești" (cu singura diferență a aplicării watermark-ului :) ).


Un comentariu:

  1. Faina ! :)

    (ca sa vin si cu un feedback sper constructiv - distorsiunea datorata obiectivului wide se putea corecta cred..)

    RăspundețiȘtergere

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.