FotografieCluj.BlogSpot.RO

duminică, 26 mai 2013

Participarea mea la expozitia de fotografie Clusium Urbe Nostrum, parte a Zilelor Clujului

În perioada 24-31 mai, întreaga noastră urbe se gătește de sărbătoare, având loc numeroase manifestări artistice (concerte, spectacole, expoziții) și culturale (lansări de carte, conferințe) - reunite sub genericul "Zilele Cluj-Napoca" (sau, pe scurt, Zilele Clujului... interesant este că anul acesta Primăria a renunțat la a mai folosi titulatura de anul trecut, "Zi-le de Cluj", arborând una cu un ton ușor mai impersonal).

Unul din evenimentele artistice de la deschiderea festivalului l-a constituit vernisajul expoziției Clusium, Urbe Nostrum, ajunsă la a treia ediție, organizată de Asociația Art-Image, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Și, pentru a treia oară în ultimii trei ani, am avut și eu imagini înscrise și premiate în expoziție, pe care le puteți vedea în cele ce urmează, împreună cu câteva detalii tehnice.

Axis Clusium (Nikon D90, 4 sec., f/16, ISO 200, 18 mm):
 Din Alte Vremuri (Nikon D90, 8 sec., f/8, ISO 200, 18 mm):Vechiul Cazino la ceas de seară (Nikon D90, 1/1,3 sec., f/11, ISO 200, 18 mm) .... și fotografia câștigătoare a Premiului I al concursului Clusium, Urbe Nostrum, intitulată Planetuța Cluj:


Nu voi intra aici în detalii tehnice privind realizarea acesteia, întrucât am tratat chestiunea pe larg într-un articol de pe http://www.calatorie-fotografie.net/t68-planetute-cluj-continuarea-acum-cu-nikon-d90-de-pe-trepied-manfrotto-mk393h , pe care vă invit, cu această ocazlie, să-l lecturați :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.