FotografieCluj.BlogSpot.RO

marți, 28 ianuarie 2014

Bazarul cu Lucruri Gratis a împlinit un anișor. Să-i urăm La Mulți Ani fără bani, fără schimburi și fără negocieri!

Sămbătă, 25 ianuarie, a avut loc prima ediție din anul 2014 a Bazarului cu Lucruri Gratis de la Cluj, în deja obișnuita locație, Cafe l'Atelier (str. Memorandumului nr. 9).

Spun "deja obișnuită" pentru că Bazarul a devenit un eveniment cu o tradiție serioasă, voluntarii din spatele proiectului ajungând să marcheze un an de activitate.

Un moment aniversar, de care nu am putut decât să ne bucurăm, în condițiile în care tot mai mulți și mai mulți clujeni ajung să aprecieze acest eveniment pe parcursul căruia lucrurile vechi ale unora își găsesc noi proprietari, după principiul consacrat de inițiatorii brașoveni ai proiectului: fără bani, fără schimburi, fără negocieri.


A trecut așadar ceva vreme de când am fost la primul meu bazar, despre care v-am relatat în paginile blog-ului. Acest fapt mi-a permis să cunosc mai îndeaproape echipa organizatoare, despre care pot spune fără teama de a greși că, indiferent de anotimp sau moment, s-a ridicat la înălțime, fiecare ediție a bazarului cu lucruri gratis fiind cel puțin la fel de reușită ca și precedenta.

Și de această dată, m-am concentrat pe a fotografia unele detalii simpatice, ale lucrușoarelor oferite ca donație:


Un alt element ce contribuie decisiv la atmosfera bazarului îl reprezintă publicul vizitator, ale cărui reacții și comportament merită cu siguranță surprinse:
Echipa organizatoare a avut de data aceasta o componență 100% feminină, fapt ce s-a reflectat în atenția la detalii, fiecare aspect de pe parcursul bazarului fiind la locul lui. În cele ce urmează, puteți vedea echipa de voluntare, pe care le salut și cu această ocazie.Toate fotografiile au fost realizate în lumină existentă, utilizând aparatul DSLR Nikon D3100 și obiectivul fix de 35 mm, f/1,8.


Un comentariu:

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.