FotografieCluj.BlogSpot.RO

duminică, 19 ianuarie 2014

Nunta la palat - eleganta si stil la targul de nunti de la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca

Zilele acestea (17-19 ianuarie) are loc primul târg de nunți din acest an de la Cluj-Napoca. Desfășurat sub titlul Nuntă la Palat, ce face referire directă la locația aleasă - eleganta clădire a Palatului Banffy (ridicat în stil baroc între anii 1774 și 1785), ce adăpostește în prezent sediul Muzeului de Artă.

Târgul a reunit expozanți din practic toate domeniile ce pot avea tangență cu buna desfpșurare a unei nunți, de la restaurante și săli de recepție, firme specializate în producția de dulciuri, ansambluri muzicale, DJ-i, servicii de listări profesionale de albume, și până la  nelipsitele rochii de mireasă, prezente într-un număr impresionant de croieli și modele.

Am apreciat prezența unui stand dedicat fotografilor, unde putea fi admirată o colecție largă de albume foto, de la unele  de buzunar, până la cele mai impresionante modele, decorate cu cristale Swarowsky, coperți personalizate pentru DVD-uri și mape de prezentare, toate la cele mai înalte standarde. De altfel, nu pot decât să salut inițiativa organizatorilor, firma Alex Cover din Baia Mare, care m-au contactat din timp pentru a mă invita la standul lor. Pot spune că mi-au lăsat o impresie plăcută, astfel că iau serios în calcul să colaborez cu ei pentru realizarea unor albume, în cazul în care voi primi solicitări de la viitori miri.

Firmele de catering și decorațiuni s-au întrecut în a-și prezenta viziunea asupra locului la masă perfect. Bunul gust și eleganța au fost la ordinea zilei, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos:Nu au lipsit, desigur, nici ofertanții de flori. Aș aminti aici în primul rând standul Belleflower Art, pe care îl puteți vedea în imaginea următoare:

...și cum ar fi un astfel de moment festiv, precum nunta, fără dulciuri?


Cei mai pretențioși dintre miri pot opta pentru muzică live, interpretată de unul din cvartetele ce ne-au delectat cu interpretările lor, pe întreaga durată a evenimentului:

- Distinsele domnișoare de la Extravaganza Quartet:


- Sau tinerii domni de la The Mood Quartet:


Cei de la Play Photobooth, pe care probabil îi cunoașteți de la festivalul de film Comedy Cluj, au fost și ei prezenți cu cutia lor magică, sursă a nenumărate momente de distracție fotografică la minut:


Ar fi de neconceput un târg de nunți fără rochii de mireasă... acestea au fost prezente în număr mare, pentru (aproape) toate gusturile și buzunarele.


Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să urez casă de piatră viitorilor miri și să le transmit cele mai frumoase gânduri!

De asemenea, dacă nu v-ați ales încă fotograful, vă invit să aruncați o privire peste galeria mea de portrete. Sunt deschis la colaborări, inclusiv pentru evenimente de mici dimensiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.