FotografieCluj.BlogSpot.RO

marți, 18 februarie 2014

Sarbatorind iubirea - sedinte foto in regim TFCD pentru cupluri, de Valentine's si Dragobete

Aceste săptămâni din an sunt clar dedicate iubirii: întâi Sfântul Valentin, sărbătoarea pe model american din 14 februarie, iar apoi Dragobetele tradițional românesc, din 24 februarie - ambele ne fac să trăim sentimentul înălțător al dragostei mai puternic ca oricând, iar legăturile dintre parteneri să devină chiar mai trainice.

Dincolo de reînnoirea jurămintelor de iubire, de buchetele impresionante de flori sau de cadourile generoase - sau, de ce nu, pur și simplu haioase - Sfântul Valentin și Dragobetele sunt ocazii excelente pentru a face iubirea voastră să dăinuie, în imagini de neuitat.

Ce poate fi mai frumos decât un cuplu de îndrăgostiți, bucurându-se de fiecare clipă petrecută împreună? Imaginea lor evocă însăși bucuria de a trăi, dragostea reciprocă și dragostea de viață îngemănându-se într-un mod romantic, idealist și, în același timp, înălțător.



Aș răspunde că momentul poate fi chiar mai frumos dacă imaginile înfățișând povestea lor de iubire sunt surprinse de un fotograf priceput, care va ști să vadă frumusețea naturală a îndrăgostiților într-un mod creativ, pentru a o pune în valoare.

Tocmai în acest scop, am demarat săptămâna trecută un proiect de consemnare în imagini a dragostei din inimile unor cupluri clujene. Fotografiile sunt realizate în regim TFCD, cu alte cuvinte fiecare participant la proiect are dreptul să le utilizeze pentru promovarea personală - eu, ca fotograf, participanții la ședința foto, ca modele.

Două cupluri au avut deja ocazia de a fi fotografiate, primul chiar de Sfântul Valentin. Puteți vedea mai jos câteva din imaginile de la ședințele foto și, dacă sunteți interesați și voi, alături de aleasa inimii voastre, de o ședință foto, nu ezitați să mă contactați :).











Voi reveni în perioada următoare cu mai multe imagini, pe măsură ce reușesc să le editez.

Și, că tot suntem în anotimpul iubirii, inclusiv a celei de fotografie, nu puteam să nu vă prezint mai jos și banner-ul celor de la F64, care promovează campania de reduceri Relații fără complicații.

camere foto digitale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.