FotografieCluj.BlogSpot.RO

duminică, 13 iulie 2014

Duminică, 13 iulie, a avut loc în premieră la Cluj competiția Dero Color Run, cunoscută și drept "The happiest 5K on the planet".

Participanții au luat startul la orele 17:00 în Piața Unirii, urmând a parcurge un traseu de 5 kilometri, pe mai multe artere din centrul istoric al Clujului.

Ineditul evenimentului a constat în amenajarea, la fiecare kilometru de pe traseu, a câte unui stand unde participanții făceau câte o veritabilă baie de culoare, fiind împroșcați cu pudră colorată de voluntarii de pe margine, astfel că tricourile albe primite la începutul competiției terminat prin a fi pestrițe, scăldate în toate culorile siglei Dero (în fond, în spatele organizării cursei stau interesele de marketing ale companiei organizatoare).

Deși participarea la cursă a fost condiționată de achitarea unei taxe nu tocmai mici, la linia de start s-au aliniat un număr neașteptat de mare de alergători. Aceștia nu doar că au făcut sport, ci s-au și distrat pe cinste, îmbăindu-se în culorile Dero și arătând lumii fața copilului (rebel) ce trăiește în fiecare dintre noi.

Puteți vedea în continuare mai multe imagini, realizate pe parcursul competiției:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.