FotografieCluj.BlogSpot.RO

joi, 11 septembrie 2014

Pregateste-te de inceperea scolii cu un extemporal la fotografie

Vacanța de vară aproape că a trecut, iar prima zi de școală se apropie cu pași repezi... însă chiar caă am depășit anii adolescenței, sau încă nu avem copii care să pășească emoționați pragul clasei lor, tot ne putem bucura de acest moment, mulțumită unei idei năstrușnice a celor de la F64.

Mai exact, F64 ne dă... extemporal la fotografie!

http://www.f64.ro/f444725/extemporal-la-fotografie?icid=extemporal-la-fotografie


Concret, suntem invitați a participa la un concurs, la care ne vom testa cunoștințele din domeniul foto, răspunzând în fiecare zi la un chestionar-grilă cu câte patru întrebări, dintr-un domeniu dat. Domeniile vizează arii diverse ale fotografiei (până acum, eu unul am răspuns la întrebări despre fotografia de călătorie, fotografia de stradă și filmarea de acțiune), întrebările tratând atât unele caracteristici ale produselor adaptate pentru acel domeniu anume, cât și unele chestiuni generale.

Campania are loc între 8 și 16 septembrie, câștigătorul urmând a fi desemnat pe 22 septembrie. Desigur, nu este neapărat necesar să răspundem la toate chestionarele, condiția minimă fiind a răspunde corect la cel puțin o întrebare de pe întreg parcursul campaniei. Câștigătorul urmează a fi desemnat prin tragere la sorți și, cu cât avem mai multe răspunsuri corecte, ne cresc șansele de a ne număra printre cei trei fericiți finaliști, așa că merită să ne dăm străduința și să răspundem corect la cât mai multe întrebări.

Iar în cazul în care nu suntem hotărâți, sau dorim pur și simplu să ne îmbogățim cunoștințele, putem citi sfaturile și recenziile publicate pe pagina F64, fiecare zi a promoției aducându-ne articole și recenzii din "materia" zilei.

În plus, în fiecare zi vom putea achiziționa produse specifice domeniului chestionarului, la prețuri promoționale.

Mai multe detalii, pe pagina oficială a campaniei Extemporal la fotografie: http://www.f64.ro/f444725/extemporal-la-fotografie#tab_Despre_campanie

Baftă! ;)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.