FotografieCluj.BlogSpot.RO

vineri, 21 noiembrie 2014

Black Friday 2014 - Vezi aici cele mai insemnate reduceri!

Cea mai însemnată promoție de peste an, Black Friday, tocmai a luat startul.

Atât cei de la Nikon, cât și concurenții lor direcți, Canon, se întrec în reduceri ce pot ajunge până la 70% din prețul de listă al aparatelor.

Astfel, găsim acum în oferta F64 cel mai avansat DSLR cu senzor APS-C, Nikon D7100, la prețul de 2997 lei (față de un preț de listă de 4398 lei)... iar full frame-ul Canon 6D a devenit, la 4999 lei, scandalos de accesibil (dacă mi-e permis să citez dintr-o reclamă la automobile). Accesibil pentru un aparat full-frame, desigur :).

Nici în cazul obiectivelor, lucrurile nu stau rău deloc: cei de la F64 ne oferă obiectivul Nikon 18-140 mm f/3,5-5,6 la 1098 lei (față de 2199 lei, prețul de dinainte de aplicarea reducerii). Iar fanii Canon se vor bucura de obiectivul fix EF 50 mm f/1,8 II la un preț absolut imbatabil, de 398 lei (uneori, dificil de găsit chiar și pe piața second-hand).

Merită așadar să stăm cu ochii în patru pe promoțiile de Black Friday: dacă ne-am dorit de multă vreme o "jucărie" fotografică nouă, acum e cel mai propice moment din an pentru a ne-o cumpăra.

http://www.f64.ro/f444725/blackfriday.html?icid=blackfriday

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.