FotografieCluj.BlogSpot.RO

duminică, 5 iulie 2015

Coca-Cola Happy Moves, 4-5 iulie 2015, Piata Unirii


Gustul inconfundabil al unui pahar de Coca-Cola, savurat în tihnă, reprezintă o tentație căreia puțini îi pot rezista... de aici și până la numeroasele cazuri de obezitate la copii înregistrate în ultimii 20 de ani, determinate de consumul excesiv de băuturi carbogazoase de toate felurile, nu a fost decât un pas. S-a ajuns chiar ca unii părinți să le interzică total copiilor lor să mai consume Coca-Cola, de teama ca micuții lor să nu ia aspectul rotofei al copiilor americani (unde nu mai puțin de 18% din copiii cu vârste între 6 și 11 ani suferă de obezitate).

Din fericire, lucrurile nu trebuie să rămână așa, consumul responsabil de Coca-Cola și un aer sportiv putând coexista chiar foarte bine, după cum a dovedit-o compania cu sigla roșie weekend-ul acesta, prin organizarea evenimentului Coca-Cola Happy Moves (4-5 iulie 2015, Piața Unirii, Cluj-Napoca).

Micuții au fost astfel antrenați să ia parte la tot mai multe activități în aer liber, de la curse cu obstacole, sărituri pe trambulina elastică și cățărări, până la a se rostogoli în baloane de zorbling pe un mini-bazin amenajat în zona fântânilor arteziene din Piața Unirii. Nici părinții lor nu au fost lăsați la o parte, ei putându-se antrena la trasul cu arcul, in timp ce cei mici își consumau energia făcând sport.

Coca-Cola Happy Moves reprezintă, așadar, o inițiativă mai mult decât lăudabilă, antrenarea copiilor la mișcare fiind cât se poate de binevenită.

aparate foto digitale

Puteți vedea mai jos o serie de imagini de la evenimentul Coca-Cola Happy Moves, realizate cu DSLR-ul full-frame Nikon D800:










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.