FotografieCluj.BlogSpot.RO

joi, 27 august 2015

Exersand fotografia de sport la Zilele Culturii Maghiare, editia 2015


La invitația unuia din membrii echipei de baschet "Brassai", sâmbătă, 22 august 2015, am asistat la cea de-a doua ediție a Campionatului de Baschet pentru Amatori, desfășurat la Sala Polivalentă Cluj, în cadrul Zilelor Culturii Maghiare.

A fost o ocazie excelentă de a fotografia sportivii desfășurându-se pe teren, de a surprinde unele momente spectaculoase ale acțiunii dar și, dincolo de dinamica jocului, de a imortaliza expresii și trăiri unice, pe care doar cei care au fost atunci pe teren le pot cunoaște cu adevărat.

În ce privește echipamentul, deși dețin obiectivul Nikon 80-200 mm f/2,8 din vara anului trecut, iar DSLR-ul Nikon D800 din primăvara acestui an, a fost prima dată când le-am pus la încercare la fotografierea unor subiecte umane în mișcare rapidă, în condițiile iluminatului (mai precar) de interior.

Voi reveni mai pe larg cu comentarii tehnice privind realizarea fotografiilor... pentru moment, prever însă să vă prezint o selecție a celor mai reușite cadre din timpul meciului Brassai Vs. Gladiatorok, ce a avut loc weekendul trecut la Sala Polivalentă.

aparate foto digitale
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.