FotografieCluj.BlogSpot.RO

luni, 15 mai 2017

Dero Color Run 2017 - Pentru un Cluj plin de culoare si voie buna

"Cei mai fericiti 5 km de pe planeta" - astfel se intituleaza Color Run, o cursa a veseliei, culorilor vii si amintirilor placute.

Inca din 2011, alergatori de toate varstele se reunesc pentru a lua startul in cursele organizate in peste 35 de tari, de pe intreg mapamondul. Studenti si pensionari, parinti si copii, cupluri de indragostiti sau alergatori solitari, toti sunt bineveniti sa ia startul la Color Run, un eveniment menit sa promoveze un stil de viata sanatos, fericirea si individualitatea.

Iar desi organizatorii Color Run nu sunt o fundatie umanitara, ci companii private (Kick Off Events, in parteneriat cu Dero), an de an competitia a promovat cauze sociale, o parte din fondurile stranse din taxele de participare mergand catre proiecte umanitare. De exemplu, cursele din Romania sustin Generatia GROW, un proiect de educatie non-formala dedicat implicarii liceenilor in activitati artistice, ecologice sau pentru a le dezvolta abilitatile de leadership.

In acest mod, participantii stiu ca taxa de inscriere nu reprezinta doar vanzarea unui tricou si a unei medalii, ci si o contributie pentru o cauza sociala. Lucru care, desigur, nu poate decat sa ne faca pe toti, participanti si publicul larg, deopotriva, sa ne simtim mai bine.

E altfel destul de greu de descris in cuvinte senzatia de buna-dispozitie ce ti-o poate lasa participarea la Color Run, in cazul in care nu ai trait-o pe viu. Sper insa ca imaginile pe care le-am realizat sa va mobilizeze pentru a lua parte la una din editiile viitoare a Color Run! 


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.