FotografieCluj.BlogSpot.RO

Termeni şi condiţii

Întreg textul, precum şi toate imaginile disponibile pe fotografiecluj.blogspot.ro (referit în continuare ca Blog) sunt protejate de dreptul de autor, conform prevederilor Legii nr. 8/1996, cu republicările ulterioare, precum şi a tratatelor internaţionale la care România este parte.

Nicio imagine disponibilă pe Blog nu poate fi reprodusă, prin copiere sau prin link direct, fără acordul prealabil al autorului. Pentru permisiuni, mă puteţi contacta prin email sau telefonic.

Niciun articol postat pe Blog nu poate fi reprodus, în tot sau în parte, fără acordul prealabil al autorului, cu excepţia scurtelor citate şi a pasajelor critice, care trebuie întotdeauna să conţină sursa, menţionând şi adresa URL a postării în cauză.

Nerespectarea acestor prevederi atrage, după caz, răspunderea civilă sau penală a tuturor celor ce au adus atingere drepturilor de autor privitoare la conţinutul de pe prezentul Blog.

În calitate de utilizator al Blogului, sunteţi de acord să respectaţi legislaţia privind drepturile de autor, să nu plasaţi comentarii de natură a instiga la ură etnică, rasială sau discriminări de orice fel şi să folosiţi un limbaj civilizat; orice litigii vor fi soluţionate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, sunteţi de acord ca instanţa competentă să fie Judecătoria Cluj-Napoca sau, după caz, Tribunalul Cluj, judecând după sistemul de drept român.

Toate mărcile şi denumirile comerciale ce apar menţionate pe Blog sunt proprietatea respectivilor lor deţinători. Menţionarea lor în articolele de pe Blog este realizată fără a semnala faptul că denumirle sunt mărci înregistrate, într-o manieră editorială, numele fiind utilizate fără vreo intenţe de a aduce atingere titularilor drepturilor mărcilor în cauză, ci, din contră, şi în interesul acestora la o mai bună promovare şi conştientizare în rândul publicului larg.

Imaginile înfățișând persoane la evenimente publice și/sau în spațiul public sunt redate în scopuri editoriale, privind înfățișarea evenimentului respectiv, sau ca ilustrative pentru amplasamentul avut în vedere, nefiind nicidecum intenționate a atinge drepturile la imagine. Acestea sunt publicate conform prevederilor Legii nr. 8/1996, precum și a uzanțelor jurnalistice internaționale privind fotografia editorială în spațiul public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice comentarii, sugestii şi exprimări de opinii sunt binevenite, cât timp sunt relevante, nu conţin limbaj care să instige la ură sau discriminare etnică, rasială sau de altă natură, la fapte antisociale sau ilegale, precum şi mesajele de tip spam.

Întreg conţinutul este proprietatea intelectuală a FotografieCluj, cu excepţia comentariilor, care aparţin creatorilor lor, a conţinuturilor semnalate ca atare, precum şi a mărcilor înregistrate şi a denumirilor comerciale, care sunt proprietatea deţinătorilor lor.